Vacatures

tekst

Werken bij Heesen Yachts betekent werken in de top van de jachtbouw

Heb jij een passie voor techniek én perfectie? Bij Heesen Yachts komt jouw vakmanschap volledig tot zijn recht. Met veel verantwoordelijkheid en variatie bouw jij aan jachten die je verbeelding overstijgen.

Een bioscoopscherm geïntegreerd in het dek? Een tender verborgen achter een vleugeldeur? Als onze klanten het kunnen dromen, kunnen wij het maken. Daarom is Heesen Yachts al meer dan 40 jaar toonaangevend in de top van de jachtbouw. De combinatie van hightech innovatie en ambachtelijk vakmanschap maakt onze jachten uniek. Net als het feit dat onze jachten compleet in huis worden gebouwd. De combinatie van engineering en productie op één plek maakt het werk extra interessant. Je blijft bij het volledige bouwproces betrokken. Design & development, Engineering, Production en Purchasing werken als één team samen.

Geen ontwerp is hetzelfde, geen jacht is gelijk. Dat geeft het werk variatie en uitdaging. Ondanks het veelvoud aan disciplines in Oss, wordt iedereen gedreven door dezelfde passie voor het vak, voor perfectie en ons product. Het maakt niet uit of je lasser, voorman, projectleider, tekenaar, werkvoorbereider, meubelmaker of monteur bent. Iedereen wil een topresultaat neerzetten. Bij Heesen werken mensen die streven naar kwaliteit en trots zijn op vakmanschap. Daarom geven wij onze mensen ruimte, middelen en verantwoordelijkheden. Kom jij werken bij Heesen?

Ontdek meer over Heesen als werkgever!

https://werkenbij.heesenyachts.com/vacatures/heesen-yachts-oss/

Werken bij Lido2D3D

Ons team bestaat uit 14 tekenaars, die bijna allemaal een praktische achtergrond hebben, bijvoorbeeld als scheepstimmerman. We weten dus heel goed wat we tekenen en begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Die praktische basis combineren we met een grote nieuwsgierigheid naar nieuwe tekentechnieken en apparatuur. Nog wat karaktertrekken die bij Lido2D3D goed vertegenwoordigd zijn: flexibiliteit, gedrevenheid, enthousiasme, perfectionisme en technisch inzicht. Dat maakt van Lido2D3D een team om op te bouwen. Naast onze vestiging in Bolsward hebben we sinds begin 2019 ook één in Bergen op Zoom.

We houden van ambachtelijkheid en zijn gek op nieuwe snufjes en technieken. We hebben verstand van boten, materialen, interieurbouw, scheepstimmerwerk en constructiewerk. En we kunnen tekenen als de beste. Die combinatie maakt dat we onze klanten precies dát kunnen leveren waar ze behoefte aan hebben: tekeningen die 100% kloppen.

https://www.lido2d3d.nl/vacatures/

 

Werken bij Zeilmakerij Sterk

In 1986 begon Fred Sterk als zeilmaker bij Gaastra Sails, toen nog gevestigd in Sneek, de stad met de wereldberoemde waterpoort. Toen Gaastra Sails zijn activiteiten in Nederland beëindigde is hij aan de Italiaanse kust surfzeilen gaan maken en repareren. Hoewel de Italiaanse zon het werken zeer aangenaam maakte bleef toch die waterpoort lokken.
Terug in Nederland heeft hij zijn carrière vervolgd in Joure, waar hij zich verder specialiseerde in allerlei facetten van het zeilen maken (wist u dat in Joure de meeste luchtballonn
en worden gerepareerd van heel Nederland?). Via Heeg kwam hij tenslotte in Sneek terecht waar hij in januari 1996 op het Zuidend 37 een pand betrok en voor zichzelf begon.Na een jaar solo werd al snel het team uitgebreid en binnen een paar jaar was het bedrijf eigenlijk uit z’n jasje gegroeid. Gelukkig kwam er zeer dichtbij een prachtig pand beschikbaar met zeeën van ruimte (en als er iets is waar een zeilmaker behoefte aan heeft dan is het dat wel!).

Sinds 2004 zijn wij dan ook te vinden op het Zuidend 8. Hier vindt u de ingang naar de werkplaats, wat zeer handig is als u goederen komt halen of brengen. U kunt immers parkeren op loopafstand op het Martiniplein. U komt via deze ingang zo de zeilmakerij binnen.
Op de Oude Koemarkt 39a, zelfde pand ander adres, komt u het kantoorgedeelte binnen. Wilt u eens een kijkje komen nemen dan bent u van harte welkom, via welke ingang dan ook.

We zijn inmiddels gegroeid naar een team van 5 experts, verdeeld over 3 verdiepingen met de nodige kennis en ervaring, ieder op zijn of haar eigen gebied.
U bent altijd verzekerd van goed, objectief advies en we doen ons uiterste best met u mee te denken. Of het nu om een mooie sprayhood gaat, een wintertent of de snelste wedstrijdzeilen, wij staan garant voor een goed product !

https://zeilmakerijsterk.nl/over-ons/vacatures/

 

Werken bij Miedema Sails

Miedema Sails is een authentieke Nederlands zeilmakerij met een DNA dat is gedrenkt in pure nautische passie. Ons bedrijf dankt haar reputatie aan een unieke mix van Nederlands authentiek vakwerk gecombineerd met hedendaagse technologie. Wij maken jachtzeilen en bootkappen vanuit onze zeilmakerij in Heeg. Onze klanten bevinden zich wereldwijd en zijn zowel regattazeilers als recreatieve watersporters.

https://www.miedemasails.nl/vacatures/

 

Werken bij Studio Delta

Studio Delta is een bureau dat gespecialiseerd is in het technisch design van jachten. Werken als specialist in jouw vakgebeid! Laat je uidagen in scheepsbouwkundige projecten waaraan je werkt in de rol die bij jou past.

https://werkenbijstudiodelta.nl/vacatures/

 

MARITIEME TECHNIEK | SAMEN LEREN, WERKEN EN ONTWIKKELEN