Yacht Builders Academy

Yacht Builders Academy(YBA) is een samenwerkingsplatform van onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en overheden en biedt hierdoor unieke Maritiem Technische opleidingen in Noordwest-Nederland voor jongeren en volwassenen. YBA-partners investeren samen in uitstekend opgeleide jacht- en scheepsbouwers die klaar zijn voor de toekomst. Met voldoende goed opgeleid personeel, op verschillende opleidings- en bedrijfslocaties in Noordwest-Nederland, zorgen we ervoor dat Maritieme Techniek internationaal een sterke positie behoudt.

Yacht Builders Academy is hét kenniscentrum voor werken en leren in Maritieme Techniek. Studenten zijn vrijwel dagelijks op de jachtbouwwerf te vinden om het vak te leren. Onze opleidingen sluiten perfect aan bij de praktijk, omdat ze worden ontwikkeld in samenwerking met bedrijven. Zo worden onze studenten precies díe vakmensen die bedrijven zo hard nodig hebben. En dat biedt een grote kans op werk.

Ook voor volwassenen (zij-instomers)
Onze opleidingen zijn juist ook ontwikkeld voor zij-instromers zoals volwassenen die al een aantal jaar in een andere branche werken, maar graag verder willen in scheeps- en jachtbouw. Zij kunnen zich bij ons verder ontwikkelen als jachtbouwer. Kijk op de pagina opleidingen voor alle mogelijkheden.

Hart voor scheeps- en jachtbouw
Bij ons komt kennis van scheeps- en jachtbouw uit heel Noordwest-Nederland samen, vanuit onderwijs en bedrijfsleven. Dat maakt ons hét kenniscentrum voor de Maritieme Techniek. Door onze kennis te delen en ons enthousiasme voor het vak uit te dragen, houden we scheeps- en jachtbouw in Noordwest-Nederland fier overeind.

 Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Vul onderstaand formulier in, of e-mail info@yachtbuildersacademy.com.

Naam E-mailadres Telefoonnummer Bericht