'Voor de beste scheeps- en jachtbouwers van Nederland!'

Stoer vak

Yacht Builders Academy geeft uw zoon of dochter de kans om het stoere vak van jachtbouwer in de praktijk te leren op een scheepswerf of opleidingswerf. Onder begeleiding van deskundige en enthousiaste vakmensen leren de studenten werken met de nieuwste technieken en materialen.

Onze BBL-studenten werken vier dagen per week en gaan één dag per week naar school.
De BOL-studenten zijn in principe de hele dag op school of op de opleidingswerf. Zij doen praktijkervaring op met een stage.

Samen met bedrijven

Onze mbo-opleidingen zijn ontwikkeld in samenwerking met bedrijven. Hierdoor leert uw zoon of dochter precies wat bedrijven vragen. Dit biedt een grote kans op werk.

Uitstekende baankansen

Nederland staat internationaal uitstekend bekend als jachtbouwer. In het bouwen van luxe motorjachten die langer zijn dan 40 meter is Nederland marktleider. De baankansen in de jachtbouwsector zijn groot. Het aantal vacatures groeit en er zijn op dit moment te weinig mbo-ers van voldoende maritiem technisch niveau. Mocht uw zoon of dochter willen doorleren aan het hbo, dan bieden onze opleidingen hiervoor een zeer goede aansluiting.

Een goed salaris

Uw zoon of dochter krijgt, bij het volgen van een BBL-opleiding, meteen al een salaris tijdens het volgen van de opleiding.

Yacht Builders Academy is geschikt voor uw zoon of dochter als hij of zij:

  • een stevige interesse in techniek en/of schepen heeft;
  • liever met de handen werkt dan huiswerk maakt;
  • precies kan werken en graag kwaliteit wil leveren;
  • een echte vakman of vakvrouw wil worden met een stoer beroep.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mailbericht naar yba@rocfriesepoort.nl

Naam E-mailadres Telefoonnummer Bericht