Voor de toekomst

De Yacht Builders Academy is een samenwerkingsplatform van onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en overheden en biedt unieke jachtbouwopleidingen in Noordwest-Nederland voor jongeren en volwassenen. De partners investeren samen in uitstekend opgeleide jachtbouwers die klaar zijn voor de toekomst. Met voldoende goed opgeleid personeel, op verschillende opleidings- en bedrijfslocaties in Noordwest-Nederland, zorgen we ervoor dat de jachtbouw internationaal een sterke positie houdt.

KENNISCENTRUM
De Yacht Builders Academy brengt kennis van jacht- en scheepsbouw samen, inmiddels zijn er 36 partners aangesloten. Dat maakt ons hét kenniscentrum voor de jachtbouw. Door onze kennis, ervaring en enthousiasme te delen houden we de jachtbouw in Noordwest-Nederland fier overeind.

UNIEK
De opleidingen uit het dossier Scheeps- en Jachtbouw worden buiten onze regio maar op één andere plaats in Nederland uitgevoerd. Ook uniek is onze opleiding voor Jachtschilder mbo niveau 4; deze is nog in ontwikkeling.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Vul onderstaand formulier in of stuur een email naar yba@rocfriesepoort.nl.

Naam E-mailadres Telefoonnummer Bericht